6am

sztori  login  szöveg  író  tumbli

 
 

 

 

 

 

Nem a csinos láb, sem a fitos mell.
Nem a piros szád, nekem mindened kell.
Add oda nekem, ami a szívedből maradt,
Hát kinek nevelgetted a keblecskéd alatt?

Túl késő már minden, oda vagy szegezve.
Én nem megyek el innen, gyere ki, eressz be.
Ha nincs rám nézni merszed, az énekemet hallgasd:
Nem jön el a herceg, engedd be a farkast!

Idén töltöm a 22-őt. Győrbe járok SZE-re, azon belül meg építőmérnökire. Nyilas vagyok (nézd meg a nyilasok jellemzését és minden mást is megtudsz rólam). Nem szeretem a kakaót, mert szerintem hányás ízű. Hánytam már alkoholtól. Jó ember vagyok, rossz szokásokkal. 

 
Archive

How important is the first impression

2017.09.02. 14:13, Hooper
Címkék: álom

Utálom, amikor nem hallom a gondolataimat, a szomszéd gyerekek miatt. Annyira nem is lenne gond, ha becsuknám az ablakot, de még mindig nincs tél és nincs kedvem megfulladni. 

A karámban álltam az egyik haverommal. Nem igazán beszélgettünk, nem nagyon volt kedvünk. Vártam, hogy a barátnőm megérkezzen. Néha elnéztem a bejárat felé, hátha meglátom közeledő alakját, ezen kívül nem igazán erőltettem meg magam. Csak álltunk, mint jeges víz a tóban. 
Pár perccel később zajra lettünk figyelmesek. Valaki közeledett, aki nagyon nem az volt, akit vártam. A haverom is a karám bejára felé fordult, mind a ketten feszülten figyeltük ki lehet az új vendégünk. Az én nevemet ejtette ki a száján. Magához hívott. Ránéztem társamra, aki szemében ijedtséget láttam, nem igazán értettem miért. Visszanéztem az emberre, majd lassan odalépdeltem. Egy kis biztonságos távolságot tartva méregettem a férfit, majd felemeltem a fejem és kérdőn néztem rá. 
- Nem fog visszajönni. - mondta a férfi olyan nyugodtsággal, mintha ez természetes lenne. Egyből tudtam kiről van szó, hirtelen elkapott a düh. - De még megmentheted.. - félmosoly az arcán. Ennek nem lesz jó vége. Két pillanatomba kerülne lerúgni az arcáról azt az undorító mosolyt, de továbbra is nyugodtan álltam és a férfi arcát fürkésztem. Az idegen lassan kinyitotta a kaput, invitálóan nézett rám, majd elindult abba az irányba, amerről jött. Visszanéztem Haverra. Félelem és értetlenség volt az arcán. Éreztem, hogy azt sugallja, nem kéne, én mégis elindultam a férfi után. Nem habozhattam, Róla volt szó. 

Egy kibaszott nagy régi, mégis puccos palotában eszméltem fel. Végre a saját testemben. Ellenőrzésképp azért végigsimítottam a karjaimat, megnéztem a kezeimet, minden oké-e. Körbefordultam a saját tengelyem körül, körbenéztem, felfedeztem szememmel az új helyszínt. Megakadt a szemem egy férfin, aki épp a macskámat fogta meg, nem épp a kellemes módon. Gúnyos félmosolyra húzodott a szám és elindultam a férfi irányába, ám ő a balkonyban állt én meg azt se tudtam, hogy jutok oda fel. Kezdtem ideges lenni. Tudtam, hogy mióta új elnök van, azóta csak az marad életben, akit az Elnők enged. Nem én voltam az egyetlen ilyen embere. Sóhajtottam egyet, majd megindultam. Nem érdekelt kinek megyek neki, ki szólít le, ki akar megállítani. 
- Ez a sok kibaszott lépcső.. - zsörtölődtem az x-edik lépcsőrendszer után. ~ Legalább jó fenekem lesz. ~ mosolyogtam magamban. Gyenge vígasz. 
A '15165465456-dik' lépcsőfok után, végre eljutottam oda, ahol a férfit láttam. Onnantól kezdve mentem a fejem után. Olyan volt, mintha érezném merre van, mégse tudtam ki lehet az. Annyira határozott voltam a célomat illetően, hogy abszolút nem foglalkoztam semmilyen paranormális jelenséggel. Például, hogy milyen fitt vagyok - kifulladás nélkül lépcsőztem perceken keresztül -, vagy ez a legutóbbi; érzem az emberek hollétét kilététől függetlenül. Nem is ismerem ezt a palotát, mégis tudom merre kell mennem. Az egyik folyosón hangokat hallottam az egyik ajtó mögül. Beléptem. A terem hasonlított egy egyetemi előadóterem és egy bírói terem, parlamenti terem keverékéhez. Minden bútor meseszép tiszta volt, sima, gyönyörű lakkozott fa. Félkör ívben voltak elhelyezve lépcsőzetesen. Lent, középen pedig az Elnök ült. A terem tele volt. Meghallgatások voltak. Egyáltalán nem érdekelt hányan vannak a teremben, kik azok, miért vannak ott, az első utam le vezetett. Megállapodtunk. Én teszem amit tennem kell, ha Ő is. 
Hárman álltak előttem. Vele akartak beszélni. Kis túlzással, de arrébblöktem őket, és egyből az Elnök mellett voltam. Vádlóan néztem rá. Mikor megpillantott kedvesen elmosolyodott, melegség, nyájasság áradt belőle. ~ Pf.. Undorító... ~.
- Vivi, mi a baj? Zaklatottnak tűnsz. - kérdezte tettetett aggódással, mosolyogva. 
-  Hol a macskám? - kérdeztem merev hangsúllyal, lényegretörően. Meglepődött, hirtelen nem is tudott válaszolni. Már nem éreztem azt a tenyérbemászó hozzáállást, amit eddig. Tényleg nem értette mi a helyzet, ez engem viszont egy cseppet se vígasztalt. 
- Itt kell lennie. - szólalt meg az első sorból egy korombeli fiú. Kicsit remegett a hangja, lehet tartott tőlem (ami mondjuk teljesen jogos lenne). Nálam barnább bőre volt (nálam mindenkinek barnább bőre van), fekete divatosra vágott haja, szinte fekete szemei. Egyik pillanatról a másikra a terem alsó szintjén lévő téren egy hatalmas macska házikó jelent meg vagy hat macskával. Felnéztem a fiúra, majd le a cicákra. Nem volt köztük az enyém. Ideges, feszült és szomorú lettem, bár az utóbbit nem mutattam. Gúnyos félmosolyra húzodott a szám, míg lesütöttem a szemeim. 
- Csak az a baj, hogy nincs köztük. - válaszoltam kimérten. Utáltam ezt az egész helyzetet, de nem adhattam meg magam. Szerepem volt, feladatom, amit teljesítenem kellett, nem törhettem meg. Lassan, ráérősen elindultam a fiú irányába. 
- Szerencsére ez orvosolható.. - kicsit megremegett a srác hangja, mégis elég pimaszul válaszolt. Érthető. Végigkövette, ahogy közeledek felé, de nem csak ő, hanem az egész terem. Egészen eddig néma csendben figyelte mindenki a kis jelenetemet, még az Elnök is, majd mikor megérezte az új hozzáállásomat intett, hogy mindenki foglalkozzon a saját dolgával, bár ő a fél szemét még rajtam tartotta. Tudtam, hogy félig büszke rám, de most nem tudtam ezzel foglalkozni. 
Kedvesen mosolyogva odahajoltam a fiú arcához, a  szemébe néztem.
- Nagyon szeretném, ha még a mai nap folyamán előkerítenéd, élve. - mosolyogtam. - Mert, ha előkerül és halott lesz, te is az leszel. - a fiú nem reagált, csak nézett rám, a szemembe. Már nem mosolyogtam. - Tudod jól, hogy nem viccelek. - felegyenesedtem, megsimogattam a fiú haját, mint amikor a kutyus valamit jól csinál és dicséretképp megsimítják a fejét, majd elindultam a dolgomra.

Csörög a telefonom. Valami 06-1-??... Veszi fel a halál. 11:28. Még mindig csörög. Ki ilyen kitartó? Lehet Peti, csak valami másik telóról. Ajj már. Felveszem. 
- XY vagyok az XZ cégtől. Ilyen meg olyan közvélemény kutatást végzünk. Blablabla. 10 percet venne igénybe a kérdőív. Blablabla. Számíthatok-e önre, hogy segít a kutatásunkban blablabla? - egy kedves női hang. Tippem szerint talán velem egy korú, max egy kicsit idősebb. 
- Szia, ne haragudj, de nem. Még alszok és eléggé felébresztettél. - bah.
- Jajj ne haragudj. - nevetgél. - Akkor a viszont hallásra. - nevetgél. 
- Jaja, visszhall. - kinyomtam. ~ Ó faszom, pedig tök jót álmodtam. ~ Majd átfordultam a másik oldalamra.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

2017 (C) Minden jog fenntarva. Hooper | 6am.gportal


Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND